Zabpelyhes cukkini fasírt

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Egészséges, Főételek

Nagyon könnyen, gyorsan elkészíthető egészséges fasírt hús nélkül cukkini és zabpehely alapanyagokból. A zabpelyhes cukkini fasírt hozzávalói – 2 cukkini – 2 tojás – 10 dkg zabpehely – 1 gerezd fokhagyma – 1 mogyoróhagyma – 1 evőkanál ricotta – 1 evőkanál mustár – 2 evőkanál petrezselyem – fél kávéskanál kurkuma... more

Olvasd tovább

Egyben sült bőrös sertéscomb

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Főételek

Elég időigényes de megéri, igen finom ízekben gazdag omlós húst készíthetünk az alábbi egyben sült bőrös sertéscomb recept alapján. A bőrös csontos sertéscombot a hentessel 3 cm-es vastagságú szeletre vágatom, így egyben pont befér egy méretes sütőbe tehető öntöttvas lábosba. Bőrös sertéscomb recept hozzávalói – 1 bőrös csontos sertéscomb (... more

Olvasd tovább

Zabpelyhes tonhalfasírt

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Egészséges, Főételek | Címkék :

Egészséges igen laktató gyorsan elkészíthető zabpelyhes tonhalfasírt recept. Az alábbi hozzávalókból 8 darab zabpelyhes tonhalfasírt készíthető. A zabpelyhes tonhalfasírt hozzávalói – 10 dkg natúr tonhalkonzerv –  6 dkg zabpehely – 2 tojás – 2 – 3 evőkanál tejföl vagy 1 evőkanál ricotta – petrezselyem – só, bors A zabpelyhes tonhalfasírt... more

Olvasd tovább

Spárga főzési ideje

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Zöldségek főzési, párolási ideje | Címkék :

A spárga főzési ideje változik a spárga fajtájától és vastagságától. A főzés előtt a zöld spárga kivételével a spárgát megkel hámozni, a hámozást a feje aljától 2-3 cm-re kezdjük. Ha nincs speciális spárgafőzőnk akkor az alábbi módszerekkel főzhetjük a spárgát. Kuktába fél liter vizet teszünk, majd a kosárba helyezve a... more

Olvasd tovább

Egyszerű karalábépüré

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Egészséges, Köretek | Címkék :

Igen egészséges köret, burgonyapüré helyett kiváló megoldás a karalábépüré. Az egyszerű karalábépüré recept hozzávalói – 1 karalábé – 0.25 liter alaplé – olívaolaj – szerecsendió – bors Az egyszerű karalábépüré recept elkészítése A karalábét meghámozom, majd feldarabolom. Egy lábosban kevés olívaolajat melegítek, beleteszem a karalábékat pár percet pirítom, majd hozzáöntöm... more

Olvasd tovább

Egyszerű mentás zöldborsóleves

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Levesek

Gyorsan pillanatok alatt elkészíthető egyszerű mentás zöldborsóleves, hidegen vagy langyosan fogyasztható. Az alábbi hozzávalók mennyiségéből két személyre való mentás zöldborsóleves készíthető. Az egyszerű mentás zöldborsóleves recept hozzávalói – 25 dkg zöldborsó – fél liter leves alaplé – 1 hagyma – 5 mentalevél – vaj – 1 dl tejszín A mentás... more

Olvasd tovább

Zöld spárga flan

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Előételek | Címkék :

A spárga csak simán megfőzve egy finom muszlinmártással is kiváló étel de érdemes kipróbálni ezt a könnyen elkészíthető zöld spárga flant mint előételt. Zöld spárga flan recept hozzávalói – 50 dkg zöld spárga – 2 tojás – 1.5 dl tejszín – vaj – só, bors – szerecsendió A zöld spárga... more

Olvasd tovább

Cukormentes rebarbara kompót

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Desszertek, Egészséges

Tavasszal megjelenik a piacon a rebarbara, amit elég változatosan fellehet használni a konyhában. A legelterjedtebb a kompót, vagy a rebarbara lekvár készítése. A rebarbara savanykás íze miatt általában elég sok cukrot használunk, de lehet készíteni egy finom cukormentes rebarbara kompótot az alábbi recept alapján. A rebarbara hideg vízben áztatása enyhíti... more

Olvasd tovább

Gluténmentes ricottás almatorta

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Desszertek, Egészséges | Címkék : ,

Lisztmentes szénhidrátszegény almatorta recept ricottával. A gluténmentes szénhidrátszegény almatorta hozzávalói – 5 darab alma – 1 citrom – 25 dkg ricotta – 1 dl szójatej – 5 dkg kukoricakeményítő – 1 tojás – 5 dkg cukornak megfelelő stevia – 1 kávéskanál őrölt fahéj A gluténmentes szénhidrátszegény ricottás almatorta recept elkészítése... more

Olvasd tovább

Muszlinmártás – a francia sauce moussline

By: recept parádé | 0 Hozzászólás | | Kategória: Nemzetek konyhája, Szószok, mártások | Címkék :

Spárgához, karfiolhoz, halételekhez elkerülhetetlen a francia muszlinmártás. A muszlinmártás recept hozzávalói – 15 dkg vaj – 2 tojás – fél citrom – 10 dkg tejföl – só, bors A muszlinmártás – sauce moussline recept elkészítése A vajat megolvasztom, a citromot kifacsarom és félreteszem. Egy kisebb lábosban a tojás sárgáját összekeverem... more

Olvasd tovább
reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW