Sütőben sült rájaszárny

2017-10-23
  • Adag 1
  • Adagok száma 2
  • Előkészület 5 perc
  • Főzési sütési idő 20 perc
  • Elkészítési idő 25 perc

Hozzávalók

  • 2 rájaszárny
  • 1 vöröshagyma
  • 2 dl fehérbor
  • 4 szál petrezselyem
  • 2 szál tárkony
  • só, bors
  • 1 dl tejföl
  • citrom

Elkészítés

Lépés 1

A rájaszárnyról lehúzzuk a bőrt, megmossuk, megszárítjuk.

Lépés 2

Egy sütőben illő tálba helyezzük a rájaszárnyat, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk a fehérborral.

Lépés 3

Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát, a petrezselymet és a tárkonyt és a karikákra szeletelt citromot.

Lépés 4

200 fokos előmelegített sütőben 15 percet sütjük, majd hozzákeverjük a tejfölt és még öt percet sütjük.

Lépés 5

A rájaszárnyakat félre tesszük és a szószt egy lábosban közepes tűzön a felére csökkentjük.

Lépés 6

Tálaláskor a rájaszárnyra öntünk a szószból és például bulgurral tálaljuk. Ízlés szerint ráfacsarhatunk egy kis citromot.

Recept Típus: , Hozzávalók:
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet

3 people Értékelte

Hasonló Receptek
  • Hokkaido tök rizottó

  • Quiche Lorraine

  • Mandulás répatorta

  • Sajtos sonkás cukkinis clafoutis

  • Sajtkrémmel töltött húspogácsák

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW