Sütőben sült rájaszárny
2017-10-23- Konyha: francia, mediterrán
- Költség: drága
- Nehézségi szint: könnyű

- Adag 1
- Adagok száma 2
- Előkészület 5 perc
- Főzési sütési idő 20 perc
- Elkészítési idő 25 perc
Hozzávalók
- 2 rájaszárny
- 1 vöröshagyma
- 2 dl fehérbor
- 4 szál petrezselyem
- 2 szál tárkony
- só, bors
- 1 dl tejföl
- citrom
Elkészítés
Lépés 1
A rájaszárnyról lehúzzuk a bőrt, megmossuk, megszárítjuk.
Lépés 2
Egy sütőben illő tálba helyezzük a rájaszárnyat, megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk a fehérborral.
Lépés 3
Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt vöröshagymát, a petrezselymet és a tárkonyt és a karikákra szeletelt citromot.
Lépés 4
200 fokos előmelegített sütőben 15 percet sütjük, majd hozzákeverjük a tejfölt és még öt percet sütjük.
Lépés 5
A rájaszárnyakat félre tesszük és a szószt egy lábosban közepes tűzön a felére csökkentjük.
Lépés 6
Tálaláskor a rájaszárnyra öntünk a szószból és például bulgurral tálaljuk. Ízlés szerint ráfacsarhatunk egy kis citromot.
Average Member Rating
(5 / 5)
3 people Értékelte