Sajtkrémmel töltött húspogácsák

2017-03-25
  • Adagok száma 4
  • Előkészület 20 perc
  • Főzési sütési idő 25 perc

Hozzávalók

  • 50 dkg darált sertéshús
  • 1 közepes db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 2 teáskanál fűszerpaprika,só bors ízlés szerint
  • 2 csapott ek finomliszt
  • 2 ek zsemlemorzsa
  • 2 db zsemle
  • 10 dkg sajt
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

Lépés 1

Kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

Lépés 2

Darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót, ízlés szerint fűszerezzük.

Lépés 3

Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést készítünk, beleforgatjuk zsemlemorzsába, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

Lépés 4

Reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk.

Lépés 5

.Golyók közepébe teszünk egy kiskanál tölteléket, visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük.

Recept Típus:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet

0 people Értékelte

Hasonló Receptek
  • almás édesburgonyás krémleves

    Almás édesburgonyás krémleves

  • Hokkaido tök rizottó

  • Mézeskalácsbáb alakú linzer

  • Karácsonyi pogácsa

  • Túrós malackák

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW