Sajtkrémmel töltött húspogácsák
2017-03-25- Adagok száma 4
- Előkészület 20 perc
- Főzési sütési idő 25 perc
Hozzávalók
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 közepes db vöröshagyma
- 1 db tojás
- 3 ek napraforgó olaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika,só bors ízlés szerint
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 ek zsemlemorzsa
- 2 db zsemle
- 10 dkg sajt
- 2 dl tejföl
Elkészítés
Lépés 1
Kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
Lépés 2
Darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót, ízlés szerint fűszerezzük.
Lépés 3
Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle. Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést készítünk, beleforgatjuk zsemlemorzsába, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.
Lépés 4
Reszelt sajtot kikeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk.
Lépés 5
.Golyók közepébe teszünk egy kiskanál tölteléket, visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük.
Average Member Rating
(0 / 5)
0 people Értékelte