Almás édesburgonyás krémleves

2019-01-20
almás édesburgonyás krémleves
  • Adag 1
  • Adagok száma 4
  • Előkészület 10 perc
  • Főzési sütési idő 30 perc
  • Elkészítési idő 40 perc

Hozzávalók

  • 1 édesburgonya
  • 2 alma
  • 1 vöröshagyma
  • 1-2 cm gyömbér
  • 3 evőkanál kókusztej
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

Lépés 1

Egy lábosban kevés olívaolajon megfonnyasztom a vékonyra szelt vöröshagymát.

Lépés 2

Hozzáadom a kockákra szelt édesburgonyát, almát és a meghámozott karikákra szeletelt gyömbért.

Lépés 3

Felöntöm vízzel, hogy befedje, megsózom, megborsozom és 30 percet főzöm.

Lépés 4

Mikor megfőtt az almás édesburgonyás leves kókusztejjel összemixelem és melegen tálalom.

Recept Típus: Tags: , ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet

2 people Értékelte

Hasonló Receptek
  • Hokkaido tök rizottó

  • Mézeskalácsbáb alakú linzer

  • Karácsonyi pogácsa

  • Túrós malackák

  • Mandulás répatorta

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW