Almás édesburgonyás krémleves
2019-01-20- Adag 1
- Adagok száma 4
- Előkészület 10 perc
- Főzési sütési idő 30 perc
- Elkészítési idő 40 perc
Hozzávalók
- 1 édesburgonya
- 2 alma
- 1 vöröshagyma
- 1-2 cm gyömbér
- 3 evőkanál kókusztej
- olívaolaj
- só, bors
Elkészítés
Lépés 1
Egy lábosban kevés olívaolajon megfonnyasztom a vékonyra szelt vöröshagymát.
Lépés 2
Hozzáadom a kockákra szelt édesburgonyát, almát és a meghámozott karikákra szeletelt gyömbért.
Lépés 3
Felöntöm vízzel, hogy befedje, megsózom, megborsozom és 30 percet főzöm.
Lépés 4
Mikor megfőtt az almás édesburgonyás leves kókusztejjel összemixelem és melegen tálalom.
Average Member Rating
(5 / 5)
2 people Értékelte