Zöldségek főzési, sütési párolási ideje

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Zöldségek főzési, párolási ideje

A zöldségek főzési ideje nagyon fontos, mivel a túlfőzéssel teljesen tönkretesszük a zöldséget, a főzés során a zöldségek elveszítik a tápértéküket, vitaminokat, nyomóelemeket. A legjobb főzési mód a párolás, vízben főzés csak akkor ajánlott ha levest vagy főzeléket főzünk, itt a kifőtt vitaminok ásványi sók a lében maradnak.

Néhány zöldség főzési, párolási, sütési ideje

Articsóka

Spárga

Brokkoli főzési ideje

Karfiol

Cékla

Sárgarépa

Zeller

Lencse

 

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW