Vitelotte fekete burgonya

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Köretek, Zöldségek főzési, párolási ideje

A vitelotte burgonya eredetileg Peruból származik, ma Európában főleg Franciaországban termesztik. Egészségesebb mint a hagyományos burgonya, íze teljesen ugyanaz. Igen gazdag anticián tartalma miatt egészségre jó hatással bíró antioxidáns. Csökkenti a vérnyomást. Hasonlóan készíthetjük el mint a hagyományos burgonyát, sült krumplinak, pürének, chipsnek stb. Főzési ideje kb. 20 perc.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW