Uborkasaláta mustáros vinaigrette szósszal

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges

receptHozzávalók

– 1 kígyóuborka

– 1 evőkanél ecet

– 2 evőkanál olaj

– 1 kávéskanál dijoni mustár

– só, bors

Mustáros vinaigrette szószos uborkasaláta elkészítése

A kígyóuborkát meghámozom, majd vékony karikákra szeletelem.

Megsózom és 15-20 percet állni hagyom míg levet ereszt, majd leöntöm, kifacsarom a levét.

Elkészítem a mustáros vinaigrette szószt, egy saláta tálba a kávéskanál mustárt összekeverem az ecettel, megborsozom, majd apránként hozzákeverem az olajat.

A viaigrette szószba belekeverem az uborkát és kész is a mustáros vinaigrette szószos uborkasaláta.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW