Tonhallal töltött cukkini

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges

tonhallasElőételként vagy vacsorára főételként is fogyaszthatjuk a sütőben sült tonhallal töltött paradicsomos cukkinit.

Hozzávalók a tonhallal töltött cukkini recepthez 2 személyre

– 1 nagyobb cukkini

– 1 paradicsom

– 1 mogyoróhagyma

– 160 gramm natúr tonhal konzerv

– provanszi fű

– olívaolaj

– só, bors

A tonhallal töltött cukkini elkészítése 

A megmosott cukkinit félbe vágom, kivájom a magját.

A paradicsomot apróra darabolom és összekeverem a vékonyra szeletelt mogyoróhagymával, tonhallal, 1 evőkanál olívaolajjal, megfűszerezem, és megtöltöm a félbevágott cukkinit.

200 fokos előmelegített sütőben 40 percet sütöm. 30 perc után ízlés szerint megszórhatom egy kis parmezán sajttal.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW