Tonhallal töltött cukkini
Előételként vagy vacsorára főételként is fogyaszthatjuk a sütőben sült tonhallal töltött paradicsomos cukkinit.
Hozzávalók a tonhallal töltött cukkini recepthez 2 személyre
– 1 nagyobb cukkini
– 1 paradicsom
– 1 mogyoróhagyma
– 160 gramm natúr tonhal konzerv
– provanszi fű
– olívaolaj
– só, bors
A tonhallal töltött cukkini elkészítése
A megmosott cukkinit félbe vágom, kivájom a magját.
A paradicsomot apróra darabolom és összekeverem a vékonyra szeletelt mogyoróhagymával, tonhallal, 1 evőkanál olívaolajjal, megfűszerezem, és megtöltöm a félbevágott cukkinit.
200 fokos előmelegített sütőben 40 percet sütöm. 30 perc után ízlés szerint megszórhatom egy kis parmezán sajttal.