Tonhalas rizses céklasaláta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges

Gyorsan elkészíthető egyszerű előétel de akár főételként is jó vacsorára a tonhalas rizses céklasaláta.

Hozzávalók

– 15 dkg rizs

– 1 főtt cékla

– 1 natúr tonhal konzerv 16 dkg

– 1 lilahagyma

– 3 evőkanál olívaolaj

– 1 evőkanál balzsamecet

– só, bors

A tonhalas rizses céklasaláta recept elkészítése

A rizst megfőzöm, lecsepegtetem és kihűtöm.

A tonhalat szűrőben lecsepegtetem.

A főtt céklát apró kockákra darabolom, a lilahagymát vékonyra szeletelem.

A balzsamecetet összekeverem az olívaolajjal, sóval, borssal míg egy homogén vinaigrette szószt kapok.

Egy saláta tálba teszem a hideg rizst, céklát, lilahagymát, rámorzsolom a tonhalat, ráöntöm a vinaigrette szószt és alaposan összekeverem.

Hűtőbe teszem egy fél órát és el is készült az egészséges fogyókúrás tonhalas rizses céklasaláta.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW