Sült bárányborda

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek, karácsonyi

sült bárányborda

Egyszerű gyors ünnepi ételnek tökéletesen megfelel a sült bárányborda.

A sült bárányborda recept hozzávalói

– 1 db egész bárányborda

– 2 gerezd fokhagyma

– 10 szál metélőhagyma

– 5 evőkanál olívaolaj

– 1 dl száraz fehérbor

– 1 kávéskanál kurkuma

– só, bors

báránybordaA sütőben sült bárányborda recept elkészítése

Az olívaolajat, fehérbort, préselt fokhagymát, a vékonyra szeletelt metélőhagymát és a fűszereket összekeverem és egy sütőbe illő tálban bekenem a páccal a báránybordát.

200 fokos előmelegített sütőben alufóliával letakarva 45 sütöm, időnként meglocsolom, a sütési idő vége előtt 15 perccel  leveszem az alufóliát.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW