Spárgakrémleves

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek

Egyszerű egészséges spárgakrémleves recept leveskockával, elkészítése és hozzávalók.

Hozzávalók a spárgakrémleves recepthez

– 50 dkg spárga

– 1 db burgonya

– 1 liter kocka leves ( zöldség vagy tyúkhús  )

– 1 evőkanál tejföl

A spárgakrémleves recept elkészítése

Egy liter vízbe beledobom a leveskockát és a kockákra szeletelt burgonyát, 15 percet főzöm.

Ez idő alatt egy zöldséghámozóval meghámozom a spárgát, a fejétől a szára felé. A spárga fejét levágom, félreteszem, a szárának a fás végét levágom és kidobom majd a szárát 1-2 centis darabokra darabolom.

A spárgákat beledobom a levesbe és még főzőm 12-15 percet. Kiveszem a spárga fejeket, félreteszem és a maradék levest géppel összemixelem.  Hozzákeverem a tejfölt.

Tányérokban tálalva ráhelyezem a spárga fejeket.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW