Spárgakrém – spárgapástétom

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Tojás

Gyorsan elkészíthető spárgakrém, spárgapástétom, kenyérre kenve tökéletes reggeli, vagy vacsora.

A spárgapástétom hozzávalói

– 25 dkg zöld spárga

– 2 tojás

– 1 dl tejföl

– só, bors

A spárgakrém, spárgapástétom recept elkészítése

A zöld spárga szára végét levágom, megmosom, majd sós forróvízben 12 percet főzöm.

Szűrőkanállal kimerem a spárgákat és jéghideg vízbe dobom.

A két tojást beteszem a főzővízbe és keményre főzöm.

Egy mixerben összemixelem a spárgát, tojást, tejfölt, ízlés szerint fűszerezem és kész is a spárgapástétom.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW