Sós clafoutis

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek, Nemzetek konyhája

recept

A clafoutis hagyományosan egy desszert, édesség, de most egy sós változatát készítjük el. Kiválóan alkalmas vacsorára.

Hozzávalók a sós clafoutis recepthez

– 2 tojás

– 5 dkg liszt

– 2.5 dl tej

– reszelt sajt

– sonka kockákra darabolva

– só, bors

Sós clafoutis recept elkészítése

Egy tálban felverem a tojásokat, majd állandó kevergetés mellett hozzáadom a lisztet, majd a tejet. Megsózom, megborsozom. Hozzáadom a sonka kockákat és a reszelt sajtot, majd egy tortaformába öntöm és 200 fokos előmelegített sütőben sütöm 30-40 percet, míg megbarnul a teteje.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW