Sonkás uborkás wrap
A sonkás sajtos uborkás wrap nagyon jó választás uzsonnára, vagy hosszabb utazás esetén szendvics helyett.
Hozzávalók
– 4 szelet sonka
– 80 g friss kecskesajt
– kígyóuborka
– néhány szelet paradicsom
A sonkás kecskesajtos wrap recept elkészítése
A kígyóuborkát megmosom és nagyon vékonyra szeletelem.
A friss kecskesajtot apró darabokra szeletelem.
A tortilla lapra helyezem a sonkát, ráteszem a kecskesajt darabokat és a vékonyra szeletelt kígyóuborkát és paradicsomot.
A végéit visszahajtom, majd szorosan feltekerem.
Becsavarom fóliába és legalább egy órát a hűtőbe teszem.
Tálalás előtt félbe vágom.
A wrap elkészítése igen egyszerű és ízlés szerint variálható különböző töltelékek, zöldségek variálásával.