Sertéstarja serpenyőben sütve

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

A sertéstarját inkább ajánlott grillen, vagy sütőben sütni, de azért serpenyőben is próbálkozhatunk ha oda figyelünk egy kicsit aránylag jó eredményt érhetünk el. Serpenyőben egyszerre 3 darabnál többet nem tudunk készíteni.

Hozzávalók

– 3 szelet sertéstarja

– olaj

– fehérbor

– só, bors

Serpenyőben sült sertéstarja recept elkészítése

A sertéstarjákat a felesleges zsírtól megszabadítom.

Megsózom, megborsozom, beledörzsölöm a húsba. Ízlés szerint más fűszerekkel is meghinthetem, de nem érdesem megváltoztatni a a sertéstarja természetes ízét.

Egy serpenyőben olajat melegítek, beleteszem a sertéstarjákat nagy lángon hirtelen megsütöm mind a két oldalát, majd kb 5 – 7 percet sütöm oldalanként, majd felöntöm egy kis száraz fehérborral, hagyom elpárologni a bort és el is készült  a serpenyőben sült sertéstarja.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




Recept Parádé

FREE
VIEW