Sárgadinnye portói borral

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek

sárgadinnye portói borralA nyári nagy melegekben finom hűsítő előétel a sárgadinnye egy kis portói borral feljavítva.

Hozzávalók

– sárgadinnye

– portói bor

A sárgadinnye portói borral recept elkészítése

A sárgadinnyét félbevágom, a magos részét kivájom, majd a húsos részét kis golyókban kivájom, visszahelyezem a félbevágott dinnyehéjba és meglocsolom portói borral.

Egy órát hűtőbe teszem.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW