Római saláta serpenyőben sütve

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges, Köretek

Római saláta serpenyőben sütve

receptLehet, hogy furcsának tűnik a friss zsenge római saláta megsütése, de érdemes kipróbálni. Nagyon gyors, egyszerű és egészséges köretet készíthetünk sült húsok vagy tatárbifsztek köreteként a sült krumpli helyet.

Sült római saláta recept hozzávalói

– római saláta

– olívaolaj vagy vaj

– só, bors

A serpenyőben sült római saláta elkészítése

A serpenyőben felmelegítek kevés olívaolajat, vagy a vajat. Én inkább olívaolajat használok, az olívaolajtól finomabb mediterrán íze lesz. A ketté vágott római salátát beleteszem a forró serpenyőbe és 30-60 másodpercet sütöm mind a két oldalát. Megsózom, megborsozom és el is készült egy gyors finom köret a római salátából.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW