Részeges pulykacomb

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Igen egyszerű ízletes lábosban egyben sült rumos mustáros pulykacomb recept.

Hozzávalók

– egy pulykacomb ( 70 dkg )

– olívaolaj

– mustár

– 3 cl rum

– 2 dl tejföl

A részeges mustáros pulykacomb recept elkészítése

Egy öntöttvas lábosban olívaolajat melegítek beleteszem a pulykacombot, mindkét oldalát megpirítom, majd  alaposan bekenem a mustárral.

Meglocsolom a rummal, flambírozom, majd lefedem és alacsony tűzön másfél órát sütöm.

Öt perccel a sütési idő vége előtt leveszem a tűzről és belekeverem a tejfölt.

A részeges mustáros pulykacomb rizzsel tésztával tálalva ízletes főétel ebédre. 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




Recept Parádé

FREE
VIEW