Részeges pulykacomb

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Igen egyszerű ízletes lábosban egyben sült rumos mustáros pulykacomb recept.

Hozzávalók

– egy pulykacomb ( 70 dkg )

– olívaolaj

– mustár

– 3 cl rum

– 2 dl tejföl

A részeges mustáros pulykacomb recept elkészítése

Egy öntöttvas lábosban olívaolajat melegítek beleteszem a pulykacombot, mindkét oldalát megpirítom, majd  alaposan bekenem a mustárral.

Meglocsolom a rummal, flambírozom, majd lefedem és alacsony tűzön másfél órát sütöm.

Öt perccel a sütési idő vége előtt leveszem a tűzről és belekeverem a tejfölt.

A részeges mustáros pulykacomb rizzsel tésztával tálalva ízletes főétel ebédre. 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW