Rájaszárny recept kapribogyóval

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek, Halételek

rájaszárnyA rájaszárny elég nagy de még is egy darabot számolhatunk személyenként.

Hozzávalók

– rájaszárny

– 1 dl fehér ecet

– babérlevél

– kakukkfű

– egész fekete bors

– nagy szemű tengeri só 

– vaj

– 2 evőkanál kapribogyó

– fél zöld citrom leve

– petrezselyem

kapribogyós rájaszárnyA rájaszárny kapribogyóval recept elkészítése

Egy nagy lábos vízbe beleöntöm az ecetet, babérlevelet, kakukkfüvet, sót és az egész borsot, majd beleteszem a rájaszárnyat. Felteszem főzni kis tűzőn, mikor gyöngyözik a víz 15 percet főzöm.

Ez idő alatt elkészítem a szószt, egy serpenyőben megolvasztom a sós vajat, hozzáöntöm a citrom levét és a lecsepegtetett kapribogyót és a finom vékonyra szeletelt petrezselymet.

A rájaszárny mikor megfőtt főtt burgonyával tálalom és meglocsolom a kapribogyós szósszal. 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW