Rájaszárny recept kapribogyóval
A rájaszárny elég nagy de még is egy darabot számolhatunk személyenként.
Hozzávalók
– rájaszárny
– 1 dl fehér ecet
– babérlevél
– kakukkfű
– egész fekete bors
– nagy szemű tengeri só
– vaj
– 2 evőkanál kapribogyó
– fél zöld citrom leve
– petrezselyem
A rájaszárny kapribogyóval recept elkészítése
Egy nagy lábos vízbe beleöntöm az ecetet, babérlevelet, kakukkfüvet, sót és az egész borsot, majd beleteszem a rájaszárnyat. Felteszem főzni kis tűzőn, mikor gyöngyözik a víz 15 percet főzöm.
Ez idő alatt elkészítem a szószt, egy serpenyőben megolvasztom a sós vajat, hozzáöntöm a citrom levét és a lecsepegtetett kapribogyót és a finom vékonyra szeletelt petrezselymet.
A rájaszárny mikor megfőtt főtt burgonyával tálalom és meglocsolom a kapribogyós szósszal.