Pirított csirkemáj

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Pirított petrezselymes csirkemáj recept

petrezselymesVillámgyors petrezselymes csirkemáj recept, az előkészületekkel együtt nem több mint 15 perc alatt elkészíthető.

A pirított csirkemáj recept hozzávalói 2 személyre

– 30 dkg csirkemáj

– 1 kisebb vöröshagyma

– olaj, vaj

– citromlé

– petrezselyem

– só, bors

A petrezselymes pirított csirkemáj recept elkészítése

A csirkemájat megmosom, ráfacsarok néhány csepp citrom levet, majd megtörlöm.

Egy serpenyőben az olaj és vaj keveréken a vékonyra szeletelt hagymát pár percet fonnyasztom, hozzáadom a csirkemájat és 10 percet sütöm, végül megszórom a vékonyra szeletelt petrezselyemmel, megfűszerezem és el is készült a petrezselymes pirított csirkemáj.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW