Piemonti saláta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek

receptÉszak Olaszországból Piemont régióból származó recept, krumpli, paradicsom, uborka majonéz és sonka, vagy csirke, netán virsli hozzáadásával.

A piemonti saláta hozzávalói

– 6 darab burgonya

– 3 darab paradicsom

– 3 tojás

– 8 darab uborka

– majonéz

– 20 dkg sonka

– só, bors

A piemonti saláta recept elkészítése

A krumplikat héjastól megfőzöm.

A tojásokat szintén megfőzöm, 10 perces keményre.

A paradicsomokat megmosom, kimagozom és kockákra darabolom, belehelyezem egy salátás tálba.

Hozzáadom a vékony karikákra szeletelt uborkát és a kockákra darabolt sonkát, majd a feldarabolt tojásokat és a meghámozott és kockákra darabolt burgonyát, megsózom, megborsozom.

Végül hozzáadom a majonézt és az egészet óvatosan összekeverem.

Hűtőbe teszem legalább 1 órát, hidegen tálalom.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




Recept Parádé

FREE
VIEW