Párolt lilakáposzta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Köretek

párolt lilakáposztaSült sertés húsokhoz, szárnyasokhoz kitűnő köret a párolt lilakáposzta.

Hozzávalók

– 1 közepes lilakáposzta

– 1 hagyma

– vaj

– babérlevél

– vörösbor

– só, bors

A párolt lilakáposzta recept elkészítése

A lilakáposztát nagy lyukú reszelőn lereszelem, megsózom és félreteszem fél órát.

Egy lábosban a vajat megmelegítem, beleteszem a vékonyra szeletelt hagymát és 10 percet párolom.

Hozzáadom a kinyomkodott lilakáposztát és a babérlevelet, és további 10 percet párolom míg a lilakáposzta összeesik.

Felöntöm a vörösborral, megborsozom és egy-két órát lefedve kis tűzön párolom.

Időnként megkeverem, ha kell felöntöm egy kis borral vagy vízzel.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW