Nyers lilakáposzta saláta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek

lilakáposzta salátaHideg lilakáposzta saláta nyersen tökéletes sült hús, sült kolbász mellé salátaként, de általában előételként fogyasztjuk.

Hozzávalók

– fél lilakáposzta

– 1 lilahagyma

– 5 dió

– 2 evőkanál balzsamecet

– 4 evőkanál dióolaj

– só, bors

Lilakáposzta saláta recept elkészítése

A lilakáposztát megmosom, majd lereszelem.

Megsózom és állni hagyom fél órát, majd kinyomkodom a levét.

Egy salátatálban összekeverem a balzsamecetet és a dióolajat, megborsozom, majd hozzákeverem a vékonyra szeletelt lilahagymát és a lilakáposztát. Rászórom az összetördelt dióbelet és hűtőbe teszem legalább egy órát.

A lilakáposzta salátát hidegen tálalom előételként, de kiváló saláta sült hús, sült kolbász mellé. 

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW