Mustáros szűzpecsenye

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Finom gyorsan elkészíthető omlós mustáros szűzpecsenye recept.

Hozzávalók

– 60 dkg szűzpecsenye

– 1 dl fehérbor

– 0,5 dl víz

– 2 dl tejföl

– 3 evőkanál dijoni mustár

– 1 dkg vaj

– só, bors

A mustáros szűzpecsenye recept elkészítése

Egy edényben megolvasztom a vajat, beleteszem a szűzpecsenyét és minden oldalát megpirítom.

Beleöntöm a bort és a vizet, letakarom és enyhe tűzőn 20 percet sütöm. Időnként megforgatom vízzel pótolom ha szükséges.

Egy tálban összekeverem a mustárt a tejföllel, megsózom, megborsozom és hozzákeverem a szűzpecsenyéhez és még 5 percet főzöm és el is készült a mustáros szűzpecsenye.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW