Mustáros szűzpecsenye
Finom gyorsan elkészíthető omlós mustáros szűzpecsenye recept.
Hozzávalók
– 60 dkg szűzpecsenye
– 1 dl fehérbor
– 0,5 dl víz
– 2 dl tejföl
– 3 evőkanál dijoni mustár
– 1 dkg vaj
– só, bors
A mustáros szűzpecsenye recept elkészítése
Egy edényben megolvasztom a vajat, beleteszem a szűzpecsenyét és minden oldalát megpirítom.
Beleöntöm a bort és a vizet, letakarom és enyhe tűzőn 20 percet sütöm. Időnként megforgatom vízzel pótolom ha szükséges.
Egy tálban összekeverem a mustárt a tejföllel, megsózom, megborsozom és hozzákeverem a szűzpecsenyéhez és még 5 percet főzöm és el is készült a mustáros szűzpecsenye.