Mustáros pulykacomb
Egy egyszerű sütőben sült finom omlós nem száraz mustáros pulykacomb recept elkészítése pillanatok alatt.
Hozzávalók a mustáros pulykacomb recepthez
3 személyre
– 1 pulykacomb
– 1 evőkanál mustár, lehetőleg dijoni francia
– olívaolaj
– oregánó, kakukkfű, só, bors
Mustáros pulykacomb recept elkészítése
A mustárt, olívaolajat és a fűszereket összekeverem, majd ezzel bekenem a pulykacombot. Ha van időm akkor 30 percet állni hagyom, vagy akár egy folpackba betekerve egy éjszakára beteszem a hűtőbe.
Egy sütőbe illő tálban beteszem a 220 fokos előmelegített sütőbe 10 percre, majd kiveszem és meglocsolom egy pohár vízzel, vagy fehérborral, egy csík olívaolajjal és visszateszem a sütőbe kb. 50 percre, ez a comb nagyságától függ. Fele sütési időnél a pulykacombot megfordítom, néha meglocsolom a szósszal.