Mustáros pulykacomb

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Egy egyszerű sütőben sült finom omlós nem száraz mustáros pulykacomb recept elkészítése pillanatok alatt.

Hozzávalók a mustáros pulykacomb recepthez

3 személyre sütőben

– 1 pulykacomb

– 1 evőkanál mustár, lehetőleg dijoni francia

– olívaolaj

– oregánó, kakukkfű, só, bors

Mustáros pulykacomb recept elkészítése

A mustárt, olívaolajat és a fűszereket összekeverem, majd ezzel bekenem a pulykacombot. Ha van időm akkor 30 percet állni hagyom, vagy akár egy folpackba betekerve egy éjszakára beteszem a hűtőbe.

Egy sütőbe illő tálban beteszem a 220 fokos előmelegített sütőbe 10 percre, majd kiveszem és meglocsolom egy pohár vízzel, vagy fehérborral, egy csík olívaolajjal és visszateszem a sütőbe kb. 50 percre, ez a comb nagyságától függ. Fele sütési időnél a pulykacombot megfordítom, néha meglocsolom a szósszal.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW