Melegszendvics másképp
A különböző melegszendvicsek egyre népszerűbbek, de valójában nem igen különböznek egymástól. Az alábbi melegszendvics egy kicsit eltér a hagyományos Croque Monsieur-től, érdemes kipróbálni ezt a melegszendvics receptet ami egy kicsit másképp készült.
A melegszendvics recept hozzávalói
– kenyér ( lehet szendvicskenyér, vagy valamilyen magos kenyér )
– mascarpone
– metélőhagyma
– sonka
– póréhagyma
A melegszendvics elkészítése másképp
A póréhagyma fehér részét levágom, megmosom, majd megfőzöm. Szűrőn lecsepegtetem, majd vékony karikákra szeletelem, félreteszem.
A metélőhagymát nagyon vékonyra felszeletelem, majd összekeverem a mascarpone- val, megborsozom.
A kenyeret megkenem a metélőhagymás mascarpone – val, ráhelyezem a sonkát, majd a póréhagyma karikákat. Lefedem egy kenyérszelettel és 200 fokos előmelegített sütőbe teszem pár percet és el is készült a melegszendvics egy kicsit másképp mint a hagyományos.