Maradék borjúhúsból új fogás

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

borjú szelet tárkonyos mártássalAz egyben sült borjúhúsból megmaradt hússzeletekből, amik már egy kicsit szárazak új fogást lehet készíteni egy tárkonyos mártással.

Tárkonyos borjúszelet

Hozzávalók

– maradék borjúszeletek

– vaj

– liszt

– tárkony

– só, bors

– víz

Tárkonyos borjúszelet recept elkészítés

Egy nagyobb darab vajat egy lábosban megmelegítek, hozzáadok egy evőkanál lisztet, mikor megbarnult hozzáöntök egy pohár hideg vizet összekeverem, megsózom, megborsozom, belekeverem a tárkonyt, majd beleteszem a borjúszeleteket. Vigyázok, hogy ne forrjon és kész is az új fogás. 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW