Lencsefőzelék liszt nélkül

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főzelékek

liszt nélkül

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető lencsefőzelék, liszt és rántás nélkül is nagyon finom és sokkal egészségesebb.

Hozzávalók a liszt nélküli lencsefőzelék recepthez

4 személyre

– 25 dekagramm lencse

– 1 közepes sárgarépa

– 1 közepes vöröshagyma

– babérlevél

– só, bors,

– ecet vagy citromlé

Rántás nélküli lencsefőzelék elkészítése

A lencsét hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt leszűrjük és újra feltesszük hideg vízben kis lángon főzni. Hozzáadjuk a karikákra szeletelt sárgarépát a vékonyra szeletelt vöröshagymát, babérlevelet.

Ha megfőtt kivesszük a lencse negyedét és turmixal pépesítjük, majd visszaöntjük a lencsébe és ezzel sűrűsítjük, megsózzuk, megborsozzuk, majd ecettel ízesítjük.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW