Kuszkuszos céklasaláta, hideg előétel

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges, Előételek

Kuszkuszos céklasaláta recept

receptGyorsan könnyen elkészíthető előétel, a színek, ízek frissessége egy tányérban a kuszkuszos céklasaláta.

A kuszkuszos céklasaláta recept hozzávalói

– 10 dkg kuszkusz

– 1 főtt cékla

– fél citrom leve

– 2 evőkanál olívaolaj

– 6 dkg márványsajt, vagy feta sajt ( opcionális )

– metélőhagyma

– só, bors

A kuszkuszos fetás céklasaláta elkészítése

Egy salátatálba beleöntöm a kuszkuszt, ráöntök forró vizet, és lefedem.

A megfőzött céklát kis kockákra darabolom.

A megduzzadt kuszkuszt villával szemcsésre, morzsolom, majd hozzáadom, a kockákra darabolt céklát, a vékonyra szeletelt metélőhagymát, olívaolajat, citrom levét, rámorzsolom a feta vagy márványsajtot, megsózom, megborsozom, majd alaposan összekeverem és hűtőbe teszem pár órára, hogy az ízek összeérjenek, és kész is a kuszkuszos céklasaláta.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW