Kelkáposztaleves tojással

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek, Levesek

kelkáposztaleves tojássalEz az egyszerű gyorsan elkészíthető csurgatott kelkáposztaleves egy kicsit másképp készül mint a megszokott hagyományos kelkáposztaleves.

Tojásos kelkáposztaleves hozzávalói

– 25 dkg kelkáposzta

– 1 vöröshagyma

– 1 liter víz

– só, bors

– 2 evőkanál olívaolaj

– 3 tojás

– 5 dkg reszelt parmezán sajt

A csurgatott tojásos kelkáposztaleves recept elkészítése

A kelkáposztát vékony csíkokra szeletelem, szűrőben leöblítem.

A vöröshagymát vékony apróra szeletelem, majd egy lábosban olívaolajon pár percet pirítom, hozzáadom a kelkáposztát és öt percet fonnyasztom.

Felöntöm 1 liter vízzel, megsózom, megborsozom, 20 percet főzöm.

A parmezánt összekeverem a felvert tojásokkal, majd állandóan kevergetve belecsurgatom a kelkáposztalevesbe és el is készült a csurgatott tojásos kelkáposztaleves.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW