Karácsonyi ünnepi menü

By : | 1 Hozzászólás | On : | Kategória : karácsonyi

Karácsonykor igen nagy fejtörést okoz, hogy mi legyen az ünnepi menü, amit aránylag gyorsan eltudunk készíteni és tökéletes legyen az ünnepi asztalra. Néhány recept tipp karácsonyra.

Karácsonyi előételként a házi libamájpástétomot pár nappal a karácsonyi ünnepek előtt elkészíthetjük vagy ha van szerencsénk élő homár beszerzésére akkor a homár is aránylag gyorsan elkészül. Jó választás lehet a pénztárca kímélő márványsajtos avokádó.

libamájpástétom     homár     márványsajtos avokádó

Karácsonyi főételként a kacsamell filé, vagy sült bárányborda a legjobb választás ha nem akarunk sok időt karácsonykor a konyhában tölteni. Pénztárca kímélő de mégis finom ünnepi ételként a karácsonyi mézes töltött pulykacomb recept ajánlott.

kacsamell filé     narancskrémes palacsinta     bárányborda

Desszertnek karácsonykor hagyományosan mákos, diós bejgli a megszokott sütemény, de nyugodtan csinálhatunk egy narancskrémes palacsintát

Share This Post!

Hozzászólás (1)

  1. posted by pat on 2016-12-13

    Végre valami egyszerű ünnepi karácsonyi menü, hogy nem kell egész napot a konyhában tölteni.

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW