Kapormártás

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Szószok, mártások

Kapormártás friss kaporból

Hús és halételekhez gyorsan egyszerűen készíthetünk egy finom mártást friss kaporból.

A friss kapormártás recept hozzávalói

  • 1 csokor friss kapor
  • 1 mogyoróhagyma
  • leves alaplé
  • olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 dl tejföl

A friss kapormártás recept elkészítése

A kaprot alaposan megmosom, majd apróra felszeletelem.

Egy serpenyőben az olajat felmelegítem, beleteszem az apróra szeletelt mogyoróhagymát, egy kicsit megpirítom majd hozzáadom az apróra szeletelt kaprot, felöntöm egy kis leves alaplével. Pár percet főzöm.

A lisztet összekeverem a tejföllel, majd a tűzről levéve belekeverem a kapormártásba.

Visszateszem a tűzre és kis lángon összefőzöm és el is készült az egyszerű friss kapormártás.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW