Kantoni rizs

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Köretek

kantoni sült rizsSzinte minden főétellel tálalható a kantoni sült rizs, amit előre elkészíthetünk és csak sütőben megmelegítjük tálalás előtt.

A kantoni rizs recept hozzávalói

– 20 dkg rizs

– 1 kis doboz zöldborsó

– 2 tojás

– 10 dkg kis kockákra szeletelt sonka

– só, bors

– olaj

– 1 evőkanál vaj

A kantoni rizs recept elkészítése

A rizst megfőzöm leszűröm.

A tojást kevés olajon rántottának megsütöm, félreteszem és késsel apróra darabolom.

A zöldborsót egy szűrőben megmosom, lecsepegtettem.

Egy serpenyőben a sonkát kicsit megkapatom, hozzáadom a zöldborsót.

Egy sütőbe illő tálban a rizst sonkát, zöldborsót, felszeletelt tojás rántottát összekeverem megsózom, megborsozom, ráteszem a vajat és sütőben kis hőmérsékleten megmelegítem, és el is készült az egyszerű kantoni rizs. 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW