Húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek

hajdinásA glutén mentes hajdina lisztnek igen sok jó hatása van a szervezetünkre. Egy húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta receptet fogunk készíteni, amit előételként, de akár főételként is fogyaszthatunk vacsorára. Ha véletlen az előző napi ebédből maradt egy kis lucskos káposzta, akkor azt felhasználhatjuk a húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta elkészítéséhez.

A húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta recept hozzávalói

– 20 dkg hajdina liszt

–  víz

– 1 tojás

– só

– maradék lucskos káposzta

– tejföl

A húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta elkészítése

Egy tálban a hajdinalisztet, sót a tojást folyamatosan kevergetve összekeverem az apránként hozzáadagolt vízzel, mig egy homogén nem túl sűrű palacsinta tésztát kapok. Letakarom és félre teszem pihenni.

Egy palacsintasütőben kevés vajon egy merőkanál palacsinta tésztát megsütök, megfordítom és ráhelyezem a felmelegített húsos lucskos káposztát, rákenek egy kanál tejfölt és felcsavarom a palacsintát.

És már el is készült az akár főételként is fogyasztható húsos káposztás hajdinalisztes palacsinta.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW