Hagymás füstölt hering

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek, Halételek

pácolt heringAz üzletekben kapható füstölt hering filét házilag pácolva finom vacsorát vagy előételt készíthetünk.

Hozzávalók

– füstölt hering filé

– hagyma

– babérlevél

– koriander

– bors

– kakukkfű

– repceolaj

A hagymás pácolt füstölt hering recept elkészítése

Egy jól zárható edénybe egy réteg felszeletelt hagymát, néhány szem koriandert, borsot, kakukkfüvet, és egy babérlevelet helyezek, majd rárakom a füstölt hering filéket és betakarom még egy réteg hagymával, borssal, korianderrel, kakukkfűvel, babérlevéllel. meglocsolom repceolajjal hogy ellepje majd 3-4 napra félre teszem pácolni.

A pácolt füstölt hering hűtőben hetekig eláll.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW