Hachis Parmentier maradék darált húsos bolognaiból

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

hachis parmentier

hachis parmentierSzinte mindig marad az előző napi ebédből és nincs kedvünk ugyanazt enni két napon keresztül. A maradék bolognai mártásból gyorsan készíthetünk egy finom francia rakottast, hachis Parmentier-t.

Hozzávalók

– maradék darált húsos bolognai szósz

– burgonya

– reszelt sajt

A maradék darált húsos bolognaiból készült Hachis Parmentier elkészítése

A burgonyából a megszokott módon krumplipürét készítek.

Egy sütőbe illő tálba beleteszem a maradék bolognai mártást, ráteszem a krumplipürét, majd megszórom reszelt sajttal.

200 fokos előmelegített sütőbe teszem 15 percet és kész is a maradék bolognaiból készült hachis Parmentier.

Hasonló recept

Kacsamell Parmentier

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW