Gyors Gazpacho

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek, Levesek, Nemzetek konyhája

Gyors Gazpacho, könnyen, gyorsan elkészíthető hideg paradicsom leves a spanyol félszigetről a nyári melegekre.

Hozzávalók a gyors gazpacho recepthez

– 1 kg érett paradicsom leves

– 1 vöröshagyma

– 2 gerezd fokhagyma

– 1 kaliforniai paprika

– 1 kisebb kígyóuborka

– 1 evőkanál olívaolaj

– só, bors

Gazpacho elkészítése

A paradicsomot és a paprikát meghámozom és feldarabolom.

A kígyóuborkát meghámozom, kimagozom és felszeletelem.

Az összes zöldséget, a vékonyra szeletelt hagymát és az összepréselt fokhagymát összekeverem az olívaolajjal, sóval, borssal és egy éjszakára a hűtőbe teszem.

Másnap összemixelem és hidegen tálalom.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám