Görög gombasaláta

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Előételek, Nemzetek konyhája

Görög gombasaláta recept hozzávalói

görög

– 50 dkg champion gomba

– paradicsompüré

– citrom

– 1 dl száraz fehérbor

– 10 dkg salátahagyma

– 1 babérlevél

– bors

A görög gombasaláta recept elkészítése

A gombát megtisztítom, felszeletelem, majd egy lábosban olívaolajon egy kicsit megforgatom, beleteszem a fehér salátahagymát , majd hozzáadom a fél citrom levét, a fehérbort, a paradicsom pürét, babérlevelet, megsózom, megborsozom. Egy két perc főzés után, hagyom kihűlni, majd hűtőbe teszem. A görög gombasalátát hidegen tálalom.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW