Gomba duxelle

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges

gomba duxelleA gomba duxelle egy speciális eljárással készült gombapép. 

Hozzávalók

– 1 kg gomba

– 15 dkg vaj

– 2 evőkanál olívaolaj

– 2 mogyoróhagyma

– citromlé

– só, bors

A gomba duxelle recept elkészítése

Egy serpenyőben megolvasztom a vajat és az olívaolajat, beleteszem a nagyon vékony apróra szeletelt mogyoróhagymát, megdinsztelem. 

A gombákat megmosom, majd nagyon apróra felszeletelem. ráfacsarok egy citrom levét, hogy ne barnuljon meg.

Hozzáadom az apróra szeletelt gombát és állandóan kevergetve addig főzöm, míg az összes víz el nem párolog.

Megsózom, megborsozom és el is készült a gomba duxelle.

 

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW