Flageolet bab

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Köretek

Hozzávalók a flageolet bab recepthez

recept– 24 dkg flageolet bab

– 1 mogyoróhagyma

– 1 gerezd fokhagyma

– petrezselyem

– 1 babérlevél

– olívaolaj

– só, bors

Flageolet bab elkészítése

A flageolet babot egy éjszakára hideg vízben beáztatom. 

Egy lábosban kevés olívaolajon megpirítom a mogyoróhagymát, hozzáadom a flageolet babot, petrezselymet és a babérlevelet, rápréselem a fokhagymát majd felöntöm alaplével körülbelül 1 cm-el a bab fölé. Felforralom, majd kis lángon főzöm több mint egy órát. Időnként az elpárolgott vizet pótolom.

Kiválóan alkalmas bárány ételek kísérőjeként.

 

 

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW