Fehérboros sertésragu

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Ha már unjuk a hagyományos paprikás sertéspörköltet, kiváló alkalom kipróbálni ezt a fehérboros sertésragu receptet, egyszerűen , gyorsan egy finom ételt varázsolhatunk az asztalra.

Hozzávalók a fehérboros sertésragu recepthez 

4 személyre

– 60 dkg sertéscomb

– 2 darab közepes sárgarépa

– 3 mogyoróhagyma vagy 1 vöröshagyma

– 1 gerezd fokhagyma

– 3 paradicsom

– 20 dkg gomba

– 2dl száraz fehérbor

– vaj

– só, bors

– leveskocka

A fehérboros sertésragu elkészítése

Egy lábosban kevés olajon megolvasztom a vajat, beleteszem a kockákra darabolt sertéscombot és minden oldalát megpirítom. kiveszem és félreteszem a húst.

Beleteszem a lábosba és megpárolom a vékonyra szeletelt hagymát, rápréselem a fokhagymát, majd hozzáadom a húst és ráöntöm a fehérbort, pár percet így főzöm és hozzáadom a karikákra szeletelt sárgarépát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot és a felszeletelt gombát. megsózom, megborsozom, ízlés szerint rámorzsolhatok egy zöldségleves kockát és kis tűzön 45 perc alatt készre főzöm.

A fehérboros sertésragu kiválóan alkalmas rizzsel vagy tésztával de akár sült krumplival tálalva.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW