Fehérboros nyúlragu

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Fehérboros nyúlragu recept hozzávalói

recept

– 1 nyúl feldarabolva

– 5 darab mogyoróhagyma

– 1 evőkanál vaj

– 3 evőkanál olívaolaj

– 1 evőkanál liszt

– 3 dl fehérbor

– 30 dkg champion gomba

– babérlevél

– kakukkfű

– só, bors

A fehérboros nyúlragu recept elkészítése

Egy öntöttvas edényben a vajat az olívaolajjal megolvasztom.

A nyúl darabokat megforgatom a lisztben, majd beleteszem az edénybe, 2-3 percig megkapatom minden oldalát, megsózom, megborsozom.

Hozzáadom a fehérbort,  a ketté vágott mogyoróhagymákat, babérlevelet, kakukkfüvet.

Lefedem és kis lángon főzöm 20 percet, majd hozzáadom a megtisztított felszeletelt gombákat és még 20 percet főzöm.

A végén hozzákeverhetek 2-2 evőkanál tejföl és mustár keveréket.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW