Egyszerű gribiche mártás

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Szószok, mártások

Gyorsan elkészíthető egyszerű gribiche mártás recept, salátákhoz, spárgához.

Hozzávalók

– 2 evőkanál ecet

– 6 evőkanál olaj

– 1 evőkanál dijoni mustár

– 8 szál metélőhagyma ( snidling )

– 1 tojás

spárga gribiche szósszalAz egyszerű gribiche mártás elkészítése

A tojást 10 perc alatt keményre főzöm, majd egy villával alaposan összenyomkodom.

A snidlinget finomra szeletelem.

Az ecetet, olajat és a mustárt alaposan összekeverem, például egy lezárható üvegben addig rázom míg elég sűrű lesz, majd belekeverem a szétnyomkodott tojást és a snidlinget.

Az egyszerű gribiche mártás jól párosítható zöld spárgával.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW