Egyszerű eperszósz

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Szószok, mártások

Nagyon egyszerű házi eperszósz, ami hűtőben egy hétig simán eláll. Felhasználhatjuk torták, sütemények ízesítésére, vagy csak egyszerűen palacsintához, de akár egyes húsételekhez is kiváló.

Egyszerű házi eperszósz recept hozzávalói

– 50 dkg eper

– 10 dkg cukor

– 1 fél citrom leve

Az egyszerű eperszósz recept elkészítése

Az epreket megmosom a végeit levágom és cukorral és a citromlével összemixelem 15 – 20 másodperc alatt.

Hűtőben egy hétig eláll.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW