Egyben sült szűzpecsenye

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

egyben sült

A szűzpecsenye a sertés legnemesebb része, egy dologra kell vele vigyázni, hogy ne süssük túl, mert könnyen kiszárad. 

Hozzávalók az egyben sült szűzpecsenye recepthez

2 személyre

– 40 dkg sertés szűzpecsenye

– só, bors, provence-i fűszerkeverék

– száraz fehérbor

 

A szűzpecsenye elkészítése

Kevés zsiradékon a szűzpecsenye minden oldalára vékony kérget sütünk, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal és provence-i fűszerkeverékkel. Öntünk alá egy kis vizet és egy kevés száraz fehérbort és fedő alatt puhára pároljuk. Mikor puha, levesszük a fedőt és pár percig pirítjuk.

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW