Burgonyás zellerpüré

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Köretek

zellerpüré

Vadhússal, marhahússal, hallal tökéletes köret a burgonyás zellerpüré.

A burgonyás zellerpüré recept hozzávalói

– 70 dkg zeller

– 30 dkg burgonya

– 1 citrom

– 1 kávéskanál nagyszemü tengeri só

– 6 dkg vaj

– 2 evőkanál tejföl

– só, bors

A burgonyás zellerpüré recept elkészítése

A zellert és a burgonyát meghámozom, feldarabolom, majd másfél liter hideg vízben felteszem főni. Hozzáadom a kávéskanál nagyszemű tengeri sót és egy citrom levét.

{loadposition maposition468x60}

Ha megfőtt merőkanállal kiszedem és egy mixerben összemixelem 6 dkg vaj és két leveseskanál tejföl hozzáadásával. Megsózom, megborsozom és el is készült a burgonyás zellerpüré.

Vadhússal, marhahússal, hallal tálalom köretként.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW