Parmezános brokkoli fasírt

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Egészséges

parmezános brokkoli fasírtGlutén és szénhidrátmentes fasírt akár főételként főzelékkel fogyasztható.

A parmezános brokkoli fasírt hozzávalói

– 50 dkg brokkoli

– 10 dkg parmezán sajt

– 2 tojás

– só, bors

A parmezános brokkoli fasírt elkészítése

A brokkolit megmosom, majd a virágait lemorzsolom, vagy így gyorsabb, egy mixerben apró morzsásra mixelem. 

Egy tálban felverem a tojásokat, megsózom, megborsozom, majd hozzákeverem a morzsás brokkolit és a reszelt parmezán sajtot.

Egy tepsibe sütőpapírt helyezek és a brokkolis parmezános masszából kisebb nem túl vastag korongokat formálok és a tepsibe teszem.

200 fokos előmelegített sütőben 15-20 percet sütöm és el is készült a gluténmentes parmezános brokkoli fasírt. 

 

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám