Bésamel mártás

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Szószok, mártások

Az elronthatatlan bésamel szósz vagy mártás recept.

Hozzávalók

– 4 dkg vaj

– 4 dkg liszt

– fél liter tej

– só, bors, szerecsendió

A bésamel mártás elkészítése

Egy lábosban vajat enyhe tűzön megolvasztom, majd állandó kevergetés mellett beleszórom a lisztet vigyázok, hogy ne  ne barnuljon meg.
Habverővel folyamatosan kevergetve, apránként beleöntöm a tejet.
Megsózom, megborsozom majd belereszelek egy kis szerecsen diót, és még 5 percet főzöm míg elég sűrű nem lesz.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW