Avokádós tatárbifsztek

By : | 0 Hozzászólás | On : | Kategória : Főételek

Avokádós tatárbifsztek recept

receptA tatárbifsztek elkészítése nem túl bonyolult, legfontosabb a jó minőségű marhahús, és néhány alap fűszer ízlés szerinti adagolása. Az alábbi recept egy kicsit más a hagyományos tatárbifsztektől ebbe finom apró kockákra darabolt avokádót is kevertünk.

Az avokádós tatárbifsztek hozzávalói

– 20 dkg darált marhahús ( bélszín )

– 1 avokádó

– 1 kisebb fej lila hagyma, vagy mogyoróhagyma

– parmezán sajt

– 1 evőkanál dijoni mustár

– olívaolaj

– tabasco

– só, bors

Az avokádós tatárbifsztek elkészítése

Az avokádót ketté vágom, kiveszem a magját, majd a húsát és nagyon apró kockákra szeletelem.

A hagymát is nagyon apróra szeletelem, darabolom.

Egy saláta tálba helyezem a bélszínt, az avokádó darabokat, hagymát, a vékonyra reszelt parmezánt, megfűszerezem és meglocsolom egy kis olívaolajjal és az egészet óvatosan összekeverem.

Sült római salátával tálalom.

Share This Post!

Vélemény, hozzászólás?

reklám




A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Recept Parádé

FREE
VIEW